Донор или животът и смъртта на един предник - Слав Бакалов

Донор или животът и смъртта на един предник
Автор: Слав Бакалов
Обем: 132 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Захарий Стоянов"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-06-30
Нашата цена: 7.28 лв
 

Става дума за Държавна сигурност. За онази "старата Държавна сигурност", която расте, но не старее. И е иззела от държавата толкова много функции. Какво си мислите, че нашата Агенция си съществува така... самостоятелно?
Навсякъде е бъкано от Тях. И не само ни ръководят и направляват, но и... моля за внимание... много често участват пряко в нашата работа. Именно, именно - в осеменяването. Можете ли да си представите? С техните скапани гени. С интелигентност, Която е на няКолКо нива под тази на такива като мен. Честни и даровити учени, художници и поети, които поради мизерни обстоятелства са принудени да вливат своята сперма в общия поток за подобряване на генетичния фон на републиката.
Харесвало им, виждате ли, да чукат и те чужди жени. Ами че това си е направо проваляне на Проекта. И обезсмисляно на нашата донорска работа. И на малката ни надежда да влеем малко акъл в тази скапана нация.
Тук му е мястото да вмъкна и това, че не съм толкова меркантилен, както доста от моите "Колеги". Не съм чувал някой от тях да е правил безплатни услуги. Докато аз - да.
Има цели пет или даже шест случая от мен да забременеят жени с доста нисък доход. Съпрузите им - отявлени алкохолици или дори наркомани.
Децата, разбира се - изродчета.
Осеменявал съм дори циганка. И две арменки,
Че какво, да не съм някакъв си расист?
Кажете ми какво да правя? Да ги оставя да раждат още и още непълноценни граждани на републиката?