Фронт - Патриша Корнуел

Фронт
Автор: Патриша Корнуел
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-07-13
Нашата цена: 8.09 лв
 

НЕОБИЧАЕН РОМАН, КОЙТО СЕ ЧЕТЕ НА ЕДИН ДЪХ. “ФРОНТ” Е НАЙ-НОВИЯТ БЕСТСЕЛЪР.

Детектив Уин Гарано от щатската полиция на Масачузетс получава един от най-предизвикателните случаи в живота си – трябва да разследва смъртта на млада англичанка, убита преди повече от четиридесет години. Смятаната за жертва на Бостънския удушвач, сляпата Джейни Бролън е била изнасилена и удушена през 1962 г.
Без ДНК проби и с повърхностни полицейски доклади, този случай ще изиска Гарано да използва всичките си умения. Ще го накара да се рови в архивите, да прибягва до най-новите постижения в областта на криминалистиката и да влезе в сътрудничество със старши офицери от лондонския Ню Скотланд Ярд.
А докато разравя смъртоносните тайни на миналото, неговата твърдоглава шефка Моник Ламонт излага живота и на двамата в опасност с жаждата си за власт и успех. Минало и настояще се сблъскват, напрежението расте с всяка страница...

Сред най-новите бестселъри на Патриша Корнуел са “Книгата на мъртвите”, “Хищник”, “Следа” и “Портрет на убиец: Джак Изкормвача – случаят е приключен”. Сред по-ранните й произведения е “Аутопсия” – единствената творба, спечелила наградите “Едгар”, “Крейси”, “Антъни” и “Макавити”, както и френската награда за приключенски роман за една година – както и “Жестоко и необичайно”, спечелил престижната английска награда “Златен кинжал” за най-добър криминален роман на 1993 г. Героят на Корнуел, съдебният лекар д-р Кей Скарпета, спечели през 1999 г. наградата “Шерлок” за най-добър детектив, създаден от американски автор. “Фронт” е втората книга от серията за Уин Гарано след "В опасност”.