Лято с леприконите. Разговор с природните духове - Танис Хелиуел

Лято с леприконите. Разговор с природните духове
Автор: Танис Хелиуел
Обем: 224 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-08-02
Нашата цена: 9.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Танис Хелиуел прекарва едно лято в Ирландия, където влиза в досег със света на природните духове: феи, елфи, гноми, тролове и най-вече -леприкони. Тя се озовава в една магическа реалност, за да преоткрие загубената връзка с природата и магическите същества, които се грижат за нея. Там разбира, че човешката еволюция е неразривно свързана с еволюцията на самата планета като живо същество, както и с еволюцията на останалите раси, обитаващи други земни измерения.

Книгата проследява отношенията на Танис с леприконите и с природните духове на Огъня, Водата, Въздуха и Земята. Научаваме как елементалите гледат на хората и животa им на Земята. Това са свежи, мъдри, а понякога и комични коментари за природата на Човека, пътя му на еволюция и мястото му в света. Стигаме до разбирането, че както природните духове, така и хората са пряко отговорни за добруването на планетата.

В „Лято с леприконите” ще откриете мъдростта на учители като Исус и Буда, съвременна духовна мисъл и един пантеистичен светоглед, където приказните същества оживяват.