Мъжете не си падат по...? Мъжката гледна точка за добрите, лошите и още 8 типа жени - Травис Сторк

Мъжете не си падат по...? Мъжката гледна точка за добрите, лошите и още 8 типа жени
Автор: Травис Сторк
Обем: 200 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "AMG Publiching"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-08-31
Нашата цена: 9.46 лв
 

ПОВЕРИТЕЛНИ ФАКТИ ЗА ТИПОВЕТЕ ЖЕНИ, КОИТО ПЛАШАТ МЪЖЕТЕ

(и не само тях!)

След като жените изписаха стотици книги със съвети за общуването между половете, сега един представител на мъжкото съсловие „отвръща на удара” и разкрива „тяхната” гледна точка по въпроса. И преди да избързате да реагирате с „Как ли пък не! Защо трябва един мъж да ми казва какво да правя?”, прочетете как авторът обяснява целта на своята книга:

“Предполагам, че си виждала много книги, които претендират, че знаят тайната на перфектната връзка, и сигурно ти е омръзнало от тях. Затова ти обещавам, че няма да ти казвам как да се харесаш на един мъж.

Целта ми е да те убедя, че има само един човек, пред когото трябва да се докажеш, и това си САМАТА ТИ! Животът е толкова изтощителен, ако постоянно се опитваш да впечатлиш другите хора или пък твоята половинка. Отчаяните опити да угодиш на другите те причисляват към онези 8 типа жени, по които мъжете не си падат.”

Във всеки един от осемте типа са обединени някои от най-често срещаните грешки на жените в любовните взаимоотношения. Това са качества на характера или черти в поведението, които смущават и дори отблъскват мъжете – липса на увереност, ниско самочувствие, краен драматизъм, прекалена отстъпчивост и др. Описаните типове не винаги се проявяват в чист вид, но в някакъв момент от живота си почти всяка жена е попадала в капана им.

Кои са осемте типа жени, които мъжете избягват?

Планиращото момиче

Момичето, което винаги казва „да“

Кралицата на драмите

Киселото момиче

Несигурното момичe

Отчаяното момиче

Работохоличката

Изгубеното момиче