Каквото и да става! Можеш да си победител... - Лиса Никълс

Каквото и да става! Можеш да си победител...
Автор: Лиса Никълс
Обем: 264 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-09-13
Нашата цена: 11.83 лв
 

Моята колежка и скъпа приятелка Лиса Никълс е жив пример за преодоляване на неизбежните житейски препятствия и как след тях да излизате по-силни, по-добри и влюбени в живота, който сами сте си създали. Историята на нейния живот е свидетелство, че всеки, колкото и трудни да са обстоятелствата, колкото и сериозни да са пречките, може да се извиси над всичко. Как? С решимост, с придобиване на известни умения, с усвояване на определено печелившо поведение – накратко със заякчаването на „мускулите“ на характера, описани от Лиса на страниците на книгата, която ще промени живота ви.
Джак Канфийлд

Лиса Никълс е именита мотивационна ораторка, треньорка по постигане на успех и преподавателка, повлияла на живота на милиони хора с вдъхновяващото си послание за разгръщане на възможностите, живот в служба на другите, позоваване на добродетелите и благодарност. Тя е също съавтор на две книги от поредицата бестселъри „Пилешка супа за душата“: „Пилешка супа за афроамериканската душа“ и „Пилешка супа за афроамериканската женска душа“.

Известността й нараства светкавично след участието й във феномена на самоусъвършенстването – филма и книгата „Тайната“. Оттогава Лиса е редовен участник в различни национални радио- и телевизионни предавания.

Освен това Лиса е основателка на организациите „Мотивиране на масите“ и „Мотивиране на тийнейджърския дух“. Нейните трансформационни семинари променят живота на стотици хиляди тийнейджъри и възрастни хора.