Аурата на бъдещето - Юлия Пелехова

Аурата на бъдещето
Автор: Юлия Пелехова
Обем: 232 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "НСМ Медиа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-09-27
Нашата цена: 10.92 лв
 

Индиговите деца винаги знаят какво и как да направят, но не винаги са способни да обяснят откъде и защо го знаят. Що за феномен са тези малки мъдреци, които ви гледат с очите на възрастен? Шокът окончателно ви поразява, когато ви заявят, че са дошли на земята с конкретна мисия. Да, понякога трудно я намират. И тогава стават неконтролируеми. Според официалната медицина те и физиологически са по-различни - при тях доминира дясното мозъчно полукълбо, а нашият свят е съграден от хора, при които доминира лявото.

Юлия Пелехова е журналистка, която работи в най-известния московски център за "индиговчета". Тя разказва за нестандартните деца, за конкретните научни методи, използвани в центъра. Пред вас е първата книга на български език, която на практика би могла да помогне на възпитателите и родителите на тези наистина трудни деца.

И все пак кои са те? Ето ви едно от възможните обяснения. За обикновените хора постулатите в квантовата физика звучат абсурдно. За "индиговчетата" те са в реда на нещата. Както гласи класическата максима, изводите остават за вас.