Час по щастие. 25 урока по предмета, който не учим в училище - Християна Драгостинова

Час по щастие. 25 урока по предмета, който не учим в училище
Автор: Християна Драгостинова
Обем: 118 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Распер"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-10-07
Нашата цена: 9.10 лв
 

Защо не сме щастливи? Всички хора търсят щастието, но малцина го намират. Едни го виждат в богатството, други в успешна кариера, трети в поредица от битки и победи, четвърти го търсят в творчеството, а пети в любовта. Осъществената мечта обаче невинаги е щастие. Така ден след ден и година след година животът ненадейно се изнизва, а ние разбираме, че не сме открили щастието. Защо?

Отговора на този въпрос ще прочетете в тази книга. Защото да намериш щастието, значи преди всичко да откриеш себе си. Да опознаеш същността на човешката природа, да намериш пътя не само към себе си, но и към другия.

Днес животът е прекалено динамичен. Хората са пренатоварени много и повечето не издържат на този товар. Психиката им се срива, а стресът буквално ги съсипва. И имането, и нямането са част от този товар, от това нелеко изпитание пред днешния човек. Ключът към щастието и успеха е скрит именно тук. В умението да разберем себе си и другите. Да се справим с депресията и стреса. Да открием своята вътрешна сила, която ще ни помогне да се преборим със страховете си. Да преодолеем егото си и придобием онова самочувствие, което ще ни помогне да погледнем на света и на живота си с усмивка.

Всичко това можете да научите в нашия „ Час по щастие ", като се насладите на 2 5-те уникални ..урока ", които ви предлагаме.