Малка книга за бизнеса - Боян Бенев

Малка книга за бизнеса
Автор: Боян Бенев
Обем: 38 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Жанет 45"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2009-10-10
Нашата цена: 11.13 лв
 

Идеите на другите не винаги са най-добри. Понякога се налага да направим допълнително усилие и да поразсъждаваме сами. Със своя афористичен изказ и неповторимо визуално красноречие “Малка книга за бизнеса” преосмисля правилата за правене на бизнес и ви дава поле за размисъл, което ще ви помогне да стуктурирате собствените си идеи.“Бизнесът, инвестирането и предприемачеството са много лични начинания. Нужен ни е подход, за да вместим всичко, което чуваме, виждаме или прочитаме в нашата собствена мисловна структура. “Малка книга за бизнеса” предлага точно това.”

Боян С. Бенев

Написана от Младият предприемач на годината в Обединеното кралство за 2007 г., Боян С. Бенев, и илюстрирана от лауреата на множество награди, дизайнера Райчо Станев, “Малка книга за бизнеса” дискутира 26 фундаментални правила на бизнеса и инвестициите в необикновено сбит, есенциален формат.
Книгата е подходяща за най-широк кръг читатели: от студенти в самото начало на своето обучение в областта на бизнеса, мениджмънта и инвестициите, до опитни професионалисти, които се стремят да научат нещо ново за себе си и своята лична мотивация.
Великолепните илюстрации допринасят за познавателно-афористичния дух на книгата като дават възможност на читателя бързо да преминава от тема в тема без да изгубва посока, а същностните поуки на книгата се запечатват в съзнанието му за дълго.

Боян С. Бенев е роден в България, в началото на 90-те се мести да живее във Великобритания с родителите си.
От 11-годишен Бенев демонстрира интерес към бизнеса и лидерството. На двайсет и три годин печели наградата на Start Your Business Magazine за най-успял млад предприемач на Великобритания за 2007 г., като управител на брокерската компания Benev Limited.
През същата година списание "BusinessWeek" България го включва в класацията си за най-добри предприемачи.
Бенев е автор на "Малка книга за бизнеса" и "Малка книга за реалонстта", както и на експерименталния проект за видеокнига "Generation Lost".