Да си играеш с огъня - Барбара Фрийти

Да си играеш с огъня
Автор: Барбара Фрийти
Обем: 344 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Плеяда"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-10-15
Нашата цена: 10.92 лв
 

В сенките на нощта нейните тайни не изглеждаха така Важни като мъжа, който я любеше.

Той можеше да е ужасно упорит, деспотичен и властен. Разбира се, беше също секси, страстен, нежен. Всеотдаен любовник, който умееше да прави страхотни неща... Беше мъжкар до мозъка на костите си и бе целият неин.

Кристина плъзна ръце около кръста му и искрата, която тлееше помежду им, се разгоря. До този миг никога не бе изпитвала подобна страст и лудо желание да се отдаде на мъж. Сърцето й се разтуптя, слабините й потръпваха при всяка целувка, всяко докосване. Все едно се намираше на ръба на висока скала и бе обладана от безумството да скочи. Искаше да се освободи от веригите на принудата да постъпва винаги както е редно, да е добро момиче.

Кристина Алберти, специалистка по история на изкуството, е избягала от сенките на своето минало и прикривайки истината, си е създала име като веща познавачка на бижутата в аукционната къща „Баркли". Животът й е безоблачен, докато легендарен и безценен диамант я превръща в мишена на чаровен измамник, решен да я използва най-безочливо, за да извърши обира на века.

Джей Ти Макинтайър, агент на ЦРУпоставил за цел да залови човека, измамил баща му и съсипал семейството му. Джей няма да позволи на никого да му попречи, дори на Кристина, в която е влюбен... защото вече не знае кой е приятел и кой - враг.

Двамата се впускат в търсене на изчезналия диамант, без да пред- полагат, че започват опасна игра с огъня. Игра, подчинена на алчност и желание, обгърната с тайни и съблазън, която ще свърши едва когато не остане нито едно неразкрито предателство, нито една неразгадана мистерия.