Как да отглеждаме позитивни деца в този негативен свят - Зиг Зиглар. Автор на бестселърите "Ще се срещнем на върха" и "Нещо, на което да се усмихнем"

Как да отглеждаме позитивни деца в този негативен свят
Автор: Зиг Зиглар. Автор на бестселърите "Ще се срещнем на върха" и "Нещо, на което да се усмихнем"
Обем: 318 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-10-20
Нашата цена: 12.74 лв
 

Бихте ли искали доказана рецепта за щастливи, добре приспособени, морално стабилни деца? Зиг Заглар, автор на бестселъри и популярен мотивиращ оратор, има такава рецепта!

В"Как да отглеждаме позитивни деца в този негативен свят" Зиг показва как да помогнете на децата си да се превърнат в позитивни, продуктивни и способни да вземат мъдри решения мъже и жени. С мъдрост и практически съвети, почерпани от многогодишния му опит като баща на четири деца, Зиг ще ви помогне да видите потенциала си като родител и ще ви отвори очите за всички прекрасни качества, които имат вашите деца.

Тази книга ви предлага надежда и помощ за преминаване през трудните места и ситуации на съвременния живот, пред които несъмнено ще се изправят вашите деца, така че да вървите напред с щастливи, добре адаптирани деца, които знаят, че са обичани.

Вашите деца ще се срещнат или вече са се срещнали с наркотици, алкохол, тютюн, негативно влияние от телевизия. музика, интернет и др. Вие обаче може да им помогнете да преодолеят влиянието на света и да застанат твърдо върху здравия фундамент на родителската любов и напътствия. Там навън светът е суров. Позволете на Зиг да помогне на вас и вашите деца не само да оцелеете, но и да процъфтявате в него!

"Отглеждането н позитивни деца не е лесно, но любящият, всеотдаен родител... може да се справи с тази задача и в резултат да пожъне безкрайна радост" Зиг Зиглар