Гробницата на Херкулес - Анди Макдермът

Гробницата на Херкулес
Автор: Анди Макдермът
Обем: 398 стр.
Формат в мм.: 135х210
Издател: ИК "Ергон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-10-22
Нашата цена: 12.74 лв
 

Книгата не е в наличност
ДРЕВЕН ВОИН

За археоложката Нина Уайлд това е шансът на живота й. Изследванията й върху древни текстове я карат да вярва, че гробница с останките на митичния герой Херакъл наистина съществува. Ако успее да открие мястото, това би се превърнало в най-сензационната историческа находка на всички времена.

НЕСМЕТНО СЪКРОВИЩЕ

Скоро след като Нина и Еди Чейс, бивш командос и неин бодигард, започват издирването, става ясно че е само техният интерес е привлечен от невъобразимите съкровища, скрити в предполагаемата гробница. Тъкмо тогава от миналото на Чейс изплува едно лице, което той усърдно се е стараел да забрави една красива жена, която отново се нуждае от помощта му... И неочаквано пътуването по следите на Херкулес се превръща в неимоверно трудно изпитание.

СМЪРТЕН ВРАГ

Докато напредват с мъка към последния пристан на античния герой, Нина и Еди се натъкват на конспиративна мрежа, разпростряна от Швейцария до Шанхай и от Ботсвана до блестящия Лондон: корупция, политически убийства, финансови машинации и безскрупулни измами са вплетени в план, който хвърля тъмната си сянка и върху двамата търсачи на древни тайни. За Нина Уайлд и Еди Чейс пътят към гробницата на Херкулес се превръща в смъртоносна надпревара с времето и силите на злото...