Мистерията 2012 - Колектив

Мистерията 2012
Автор: Колектив
Обем: 376 стр.
Формат в мм.: 130х210
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-10-23
Нашата цена: 14.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Астрономите потвърждават това, което маите винаги са знаели: на 21 декември 2012 година ще се случи рядко астрономическо явление, което става веднъж на 26 000 години: Земята ще се подреди в една линия със Слънцето и центъра на Галактиката. Това според маите, хопите, индийските Веди и много други пророчества ще ознаменува началото на нова епоха.

Наистина ли наближава краят на един космически цикъл? И ако е така, какво ще последва: краят на света, трансформация на съзнанието, скок в човешката еволюция, обръщане на полюсите или... нищо.

Независимо дали сте скептик, наистина вярвате в значимостта на тази дата или просто сте любопитни, в книгата “Мистерията 2012” ще откриете смайващи предсказания и открития. Най-известните специалисти по въпроса разглеждат събитието от всеки възможен ъгъл – духовен, икономически, екологичен и научен. По темата говорят астролози и ясновидци, шамани и суфи, известни будистки и тантристки учители, астрономи и психолози, духовни учители и журналисти, философи, икономисти... От космогонията на маите до становището на учените; от гледната точка на еколозите до очакванията на политолозите - всички са единодушни: 2012-а е съдбоносна за бъднините на света.

Наближава решаващият момент, в който човечеството ще реши съдбата си. Ще направим ли правилния избор?