Алхимия на деветте измерения. Тайната на вертикалната ос, житните кръгове и календара на маите - Барбара Хенд Клоу& Джери Клоу

Алхимия на деветте измерения. Тайната на вертикалната ос, житните кръгове и календара на маите
Автор: Барбара Хенд Клоу& Джери Клоу
Обем: 418 стр.
Формат в мм.: 140х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-11-13
Нашата цена: 14.56 лв
 

През 1995 г. плеядианската богиня, наречена Сатя, разказва на Барбара удивителната история за деветте измерения на човешкото съзнание. След почти десет години лични преживявания и работа с ученици тя създава тази практическа книга, която представя детайлно всяко измерение и дава съвети как да разкрием многоизмерността на нашето време. Тя ще ви помогне да се свържете и да работите със същества от други измерения и ще ви покаже как да изградите и интегрирате тези девет измерения на осъзнатост в собствените си тела.

Освен това Барбара Хенд Клоу разглежда значението на датата 21 декември 2012 г. - краят на календара на маите - и дава информация за това какво трябва да знаете, за да започнете да се подготвяте физически и психически за този преход.

Съчетавайки в едно цяло наука, мистицизъм и ръководство за висшите измерения, изследващо миналото, настоящето и възможното бъдеще на хората, Барбара Хенд Клоу ни води към необходимия многоизмерен поглед за бързо променящия се свят, в който живеем. Тази книга може да ни помогне да се изкачим по стълбата на еволюционното мислене, за да постигнем по- задълбочено познание и вътрешен баланс, така че да се трансформираме налично и планетарно ниво.