Пресътворяване на тялото, възкресяване на душата - Дийпак Чопра

Пресътворяване на тялото, възкресяване на душата
Автор: Дийпак Чопра
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-11-16
Нашата цена: 9.71 лв
 

КАК ДА СЪЗДАДЕМ ЕДИН НОВ АЗ

“Нивото, на което се създаваме, е нивото на душата. Душата е нашето свещено тяло.”
В тази книга Дийпак Чопра се завръща към едно “забравено чудо” – неограничения потенциал на тялото за промяна и обновление. Но няма да можем да се възползваме от него, докато не решим да “пресътворим” тялото си, да го превърнем от материален обект в динамичен, несекващ процес.
Болестите често произтичат от съзнанието и първата стъпка към изцелението е да разберем това. Дийпак Чопра ни представя десет нужни креативни скока, или “пробива” – пет за тялото и пет за душата, – които могат да доведат до нашето обновление. Защото животът е устроен да бъде пълноценен във всяко отношение. “Хората продължават да се борят с физически и умствени проблеми, без изобщо да разбират основната причина за появата им – прекъсването на връзката между тялото и душата... Ние сме измислили разделението между тях и после сме започнали да вярваме, че то съществува.”

Тази книга ни извежда от капаните на материалното и рутината и ни показва, че ако преминем на друго ниво, ще пресътворим тялото си, ще възкресим душата, ще развием потенциала си и ще разберем, че времето не е наш враг.