Тайните подземия на България. Част четвърта - Милан А. Миланов

Тайните подземия на България. Част четвърта
Автор: Милан А. Миланов
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Везни-4"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-11-18
Нашата цена: 16.38 лв
 

И в четвърта част на книгата си „Тайните подземия на България" писателят Милан А. Миланов използва жанра на фантастиката, езотеризма и исторически данни, като ни представя увлекателно четиво и ни предлага друг поглед на събитията.

Разказвайки за Леонардо да Винчи авторът ни съобщава коя е загадъчната Мона Лиза. Това събитие е свързано с истинското име на Исус Христос, останало неизвестно над две хиляди години. Разплита се родословието на Исус и неговите братя. Знаете ли къде са погребани Исус Христос и Мария Магдалена? Кои са Йоан Кръстител, Мойсей и Савската царица?

Разгадано е съдържанието на най-мистичното Евангелие „Откровението на Апостол Йоан". Написаното в „Апокалипсис" се отнася за събитията. които предстоят да се случат през 2012 година...

В книгата ще откриете множество тайни. които вълнуват хората от хиляди години: Произходът на Вселената и Земята; царското семейство Романови; нацистките бази; храмът Борободур; какво се крие под петолъчката, монтирана на Червения площад в Москва; ракетите в Шведските езера; кой е граф Сен Жермен. И един езотеричен поглед - Белоградчиш- ките скали са „Малката Шамбала" на европейския континент.