Тайните подземия на България. Част трета - Милан А. Миланов

Тайните подземия на България. Част трета
Автор: Милан А. Миланов
Обем: 366 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Везни-4"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-11-24
Нашата цена: 13.65 лв
 

„Тайните подземия на България" е една необикновена книга на писателя Милан Миланов, в която езотериката, фантастиката и науката се преплитат, за да разкрият тайни, вълнуващи човечеството от векове. В света няма друга книга, в която да са публикувани оригинални карти за местонахождения на скритй съкровища. В тази книга ги има - преснимани от истински кожени карти с точните описания и чертежи.

В третата част на книгата си писателят продължава да ни поднася разкритие след разкритие и дава нов прочит на историята. Знаете ли, че библейският Египет, това са земите на древна България? Че гробът на Мойсей и скрижалите му са пак тук, в България? Има ли оцелели книги от изгорялата Александрийска библиотека и къде се намират те? Мумията, която смятаме, че е на фараон Тутанкамон. принадлежи на друг египтянин. Авторът съобщава, че и днес съществуват подземни градове на лемурийци и атланти. .Посочва ни Хан Омуртаг като строител на космични съоръжения. Разкрива ни загадките на житните кръгове - истински ли са, кой ги изработва и какво представляват. Посетили ли са американците Луната и имали ли са срещи с извънземни. Истината за катастрофата на НЛО в базата Розуел. Защо потъна руската подводница „Курск". Съобщава ни, че американци и руснаци поддържат от дълги години връзки с извънземни цивилизации. Знаем ли кой се крие под псевдонима Уилям Шекспир?

Описва тайни подземия и на територията на Русия. Посочва къде са изчезналите съкровища на тамплиерите и златният орел, какво има под черквата Рослин в Шотландия. Състояла ли се е в действителност войната между гърци и троянци? Поднася още подробности за първите четири клонинги от лабораториите на Атлантида; за подземията на островите Св. Анастасия, Св. Иван, Св. Кирик и Св. Тома, за Созопол и Варна, за тепетата на Пловдив.