Спецслужбите срещу НЛО. Операция Дезинформация - Антон Первушин

Спецслужбите срещу НЛО. Операция Дезинформация
Автор: Антон Первушин
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 160х200
Издател: ИК "Скорпио"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-12-04
Нашата цена: 7.66 лв
 

Антон Первушин е автор на документално-историческите книги „Астронавтите на Хитлер", „Кралете срещу фон Браун", „Космонавтите на Сталин". „Окултните войни на НКВД и СС", „Окултните тайни НКВД и СС" и други. Первушин е лауреат на литературната награда „Еврокон-2000" (Полша), отличен е с Международна награда на името на Аркадий и Борис Стругацки за 2007 година (Санкт Петербург, Русия) и др.

„Мъже в черно", зловещият „черен списък" на Шелдън, проектът „Синята книга" на ВВС и САЩ и „Синята папка" на КГБ на СССР... Аутопсията на извънземните пришълци и страшните тайни на съветските спецслужби...

А съществуват ли НЛО въобще? Или всичко това е поредната мистификация? Заговор на спецслужбите? На кого и защо се е наложшло с маниакална последователност да убива уфолозите? Кой стои зад организацията на нападението на известния руски уфолог?

Тази книга, резултат от блестящо проведено разследване, предлага най-нови версии за отговора на въпроса: НЛО - реалност или добре планирана операция на спецслужбите?