Натюрморт - Джой Филдинг

Натюрморт
Автор: Джой Филдинг
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Весела Люцканова"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-12-07
Нашата цена: 12.74 лв
 

Красива, щастливо омъжена и сoственичка на успешен бизнес в областта на вътрешния дизайн, Кейси Маршъл не би могла да бъде по-доволна от своя живот - докато не я блъска кола с почти осемдесет километра в час, изпочупвайки почти всяка кост в тялото й и хвърляйки я в кома. Кейси не е в състояние нито да вижда, нито да комуникира, но чува всичко. Тя бързо разбира, че приятелите й не са точно хората, за които ги е мислела, и че катастрофата навярно не е била случайна. Докато се бори да се спаси от живата смърт, я обземат съмнения дали онова, което й предстои, не е дори по-страшно.

„Тъкмо способността на Филдинг да влиза под кожата на героите си - и на своите читатели - я прави толкова категорично автор на бестселъри" - пише „Калгари Хералд". Интелигентен, напрегнат и съвършено завладяващ, "Натюрморт" е роман, който почитателите няма скоро да забравят.

„Филдинг е майстор на словото." - Роментик Таймс Бук Клъб

„Плодовита, неизчерпаема, авторка на бестселъри, Филдинг ни поднася нов пейдж-търнър." - Буклист

„Напрегнат до гризане на нокти... спиращи дъха поврати и завои." - Пъблишърс Уикли

Авторката на бестселъри на Ню Йорк Таймс Джой Филдинг е автор на „Мрежата на Чарли", „Сърцеразбивачки", „Пътят Лудата река" и повече от десетина други признати романи.