Жоао де Деус. Бразилският лечител, докоснал и преобразил живота на милиони хора - Хедър Къмпинг и Карън Лефлър

Жоао де Деус. Бразилският лечител, докоснал и преобразил живота на милиони хора
Автор: Хедър Къмпинг и Карън Лефлър
Обем: 250 стр.
Формат в мм.: 150х230
Издател: ИК "Юнивърс"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-01-14
Нашата цена: 13.65 лв
 

„Лз съм най-щастливият човек на света, защото Бог ми повери тази мисия."

В книгата Жоао де Деус: бразилският лечител, докоснал и преобразил живота на милиони хора, един на пръв поглед най- обикновен собственик на ранчо в Абаджа- ния, Бразилия, отправя мощно послание на любов, състрадание и надежда за човечеството. Жоао Тейшейра де Фария, лечител и медиум, известен като Жоао де Деус, позволява на,,духовете доктори" три пъти седмично да поемат контрола върху тялото му, за да изцеляват но чудодеен начин хиляди хора от всички краища на света, дошли да потърсят лек за своите болести.

Жоао де Деус осъществява мисията си на медиум вече над четиридесет и осем години, през които е предприел много свещени пътувания но света. При него са идвали над осем милиона вярващи, водени от надеждата за мигновено изцеление. Всяка година десетки хиляди пътуват до Бразилия, за да се срещнат с Жоао де Деус в неговия дом, Каза де Дом Инасио де Лойола, който е конструиран така, че да приютява ежедневно стотици посетители.

Въпреки цялото медийцо внимание, отправено към този лечител с международно признание, за неговия личен живот досега се знаеше твърде малко. Преводачката Хедър Къминг и фотографката Карън Лефлър са и пътували с Жоао де Деус и са хроникирали живота и дейността му. Започнала като опит за документиране на свидетелски разкази за неговите забележителни изцеления, книгата се превърна в първия завършен биографичен портрет на Жоао де Деус и неговия свят.

Затрогващи ДУМИ и ярки, живи фотографии - много от които са запечатали впечатляващата духовна енергия, обгръщаща Жоао де Деус и Каза - ни повеждат на преобразяващо и съкровено пътуване със скромния и смирен медиум, даряващ надежда на отчаяните. Пред вътрешния ни взор постепенно се оформя задушевният портрет на един обикновен човек, поставен в необикновени условия. Книгата е вълнуващо преживяване, което ще отведе читатели с всякакви убеждения по-близо до собствената им вяра.