Книга на Чудесата. Лечителската дейност на Жоао Де Деус - Джоузи Рейвънуинг

Книга на Чудесата. Лечителската дейност на Жоао Де Деус
Автор: Джоузи Рейвънуинг
Обем: 282 стр.
Формат в мм.: 150х230
Издател: ИК "Юнивърс"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-01-15
Нашата цена: 15.47 лв
 

Книга на чудесата е вдъхновяващ свидетелски разказ за чудесата на изцелението, случващи се всеки ден в Каза де Дом Инасио, разположена в сърцето на Бразилия. Един от най-прочутите лечители в света, Жоао де Деус (Жоао Божи), преглежда стотици, а понякога и хиляди души на ден - обикновено в Каза, но в редки случаи и в други части на Бразилия. През последните четири десетилетия той е излекувал милиони хора. Вследствие на неговата работа са били осъщест вени многобройни изцеления ни болни от рак, СПИН, слепота, астма, наркомания и пациенти с други физически проблеми, а също психически и духовни заболявания.

Жоао не си приписва заслугите за тези чудеса. С истинско смирение той казва, че никого не е излекувал, а единствено Бог изцелява. Тези думи разкриват Жоао като изключително мощен посредник на Божията дейност и Любов, като неоценим извор за търсещите изцеление на тялото, ума и духа.

Просвстляващите и спиращи дъха истории, разказани в тази книга, ще разширят светогледа на някои от читателите и ще направят вярата на други по-крепка и дълбока. Всички те ще получат информация, която ще им вдъхне увереност в собственото им излекуване. Авторката Джоузи Рейвънуинг (т.е. „Джоузи гарвановото крило") успешно е съчетала мистичното и приложното в тази своя трета и засега наи-вълнуваща книга.

Получила световно признание авторка Джоузи Рейвънуинг , магистър по хуманитарните науки, хуманитарен съветник и психотерапевт по въпросите на семейството, брака и децата е пионер в сферата на танцовата терапия и холистичното лечение. Авторка Джоан Борисенко я нарича приложен ясновидец. Като психотерапевт и ръководител на семинари Рейвьнуинг интегрира западните теории с духовни и лечителски практики на различни култури. Била е лектор в колежи и е ръководела работни групи в САЩ и чужбина. Освен Книга на чудесата с написала още две книги: Завръщането на Духа и Сезонът на орлите.