Абсолютна неограниченост. Метод за постигане на благополучие, здраве, душевен мир и всичко, за което мечтаете - Джо Витале, Хю Лен

Абсолютна неограниченост. Метод за постигане на благополучие, здраве, душевен мир и всичко, за което мечтаете
Автор: Джо Витале, Хю Лен
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Intense"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-01-30
Нашата цена: 12.74 лв
 

Готови ли сте да усъвършенствате уменията си, да бъдете по-щастливи, да имате по-успешна кариера и да постигнете по-голям напредък в живота?
Готови ли сте да приемете безброй възможности?

Чрез тази книга:
- ще научите историята на най-необикновения терапевт в света;
- ще се освободите от цялата негативна информация, която ви разрушава;
- ще оставите вдъхновението да ви завладее;
- ще разпознаете в коя информация да се вслушате и в коя - не;
- ще проумеете защо външните проблеми са част от вътрешния ви свят;
- ще откриете добри възможности и в безизходни положения.

Състоянието на абсолютна неограниченост обхваща разума, тялото, духовното израстване и преподрежда живота ви така, че да надмогнете разрушителните модели в поведението и начина си на мислене от миналото.

Живеете ли в състояние на абсолютна неограниченост, то тогава умът ви е чист, имате положителна нагласа, във вътрешния ви свят цари ред и сте възприемчиви към външния. Живеете в изпълнено с въодушевление състояние и чудеса изпълват целия ви живот!

В сътрудничество с д-р Ихалекала Хю Лен, най-добрият преподавател по съвременно хоопонопоно, Витале ви показва как да постигнете благополучие, здраве, душевен мир и щастие. Витале и Лен ви помагат да изчистите съзнанието си от подсъзнателните блокировки, за да може съдбата и желанието да вземат надмощие и да ви помогнат да осъществите своите най-съкровени стремежи за живота си.