Нибиру и психотронната война - Росица Тодорова, Пламен Григоров

Нибиру и психотронната война
Автор: Росица Тодорова, Пламен Григоров
Обем: 328 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Распер"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-02-03
Нашата цена: 13.65 лв
 

Идели краят на света? Ще ни погуби ли магическата планета Нибиру, или там каквото и да е? Не, тези въпроси и техните отговори не са предмет на тази книга. Тук ще стане въпрос за една друга смърт, или по-скоро за едно почти невидимо смъртоносно оръжие, което заплашва човечеството и Човека.

Ако се вгледаме внимателно в писаниците за края на света, ще открием, че по един или друг начин всичко се фокусира в 2012 година. Засега обаче няма нито едно сериозно доказателство, че краят на света, или новото начало действително ще се състои. Факт е обаче, че нещо витае във въздуха. Нещо наистина се подготвя и то едва ли е толкова розово за обикновените хора. НИБИРУ - МИСТЕРИЯ ИЛИ РЕАЛНОСТ

Съществува ли тайнствената планета „Х"? Отговорът на този въпрос предстои да научим съвсем скоро. Планетата убиец, планетата на боговете, или десетата планета от Слънчевата система - Нибиру, засега си остава пълна загадка за нас, простосмъртните. Ако тя съществува и ако наистина вече е толкова близо до Земята, ние тепърва ще усетим нейното въздействие и последиците от него. Земетресения, смяна на полюсите, всемирен потоп, огън и жупел - това е само част от картината, която ни рисуват тези, които твърдят, че съвсем скоро Нибиру ще блесне на небето като второ слънце, така както пророкува и Календарът на маите.