Правилник за прилагане на Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража 1. издание - към 2 февруари 2010 г. -

Правилник за прилагане на Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража 1. издание - към 2 февруари 2010 г.
Автор:
Обем: 136 стр.
Формат в мм.: 110х180
Издател: ИК "Сиби"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-02-09
Нашата цена: 4.80 лв
 

Сборникът съдържа подзаконови нормативни актове по прилагането на Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража.

Поместен е Правилникът за прилагане на Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража, който урежда структурата, правомощията и държавната служба в ГДИН, реда за изпълнение на наказанията лишаване от свобода и пробация, реда за изпълнение на мярката за неоткло­нение задържане под стража и организацията и дейността на охраната в местата за лишаване от свобода.

Сборникът включва още и подзаконовата нормативна уредба на електронното наблюдение върху поведението на осъдени лица и на стандартите за годишна бюджетна издръжка за един лишен от свобода.

Законът за изпълнение на наказанията и задържането под стража е поместен в едноименния сборник на СИБИ, поредица джобни издания, 3 10 С07.