Лицето от сенките - Павел Гоневски

Лицето от сенките
Автор: Павел Гоневски
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-02-14
Нашата цена: 12.90 лв
 

когато онова,
което търсиш,
те намери...

Почивката на Антъни Бакстър в Испания приключва преждевременно, когато репортерът с душа на художник тръгва по следите на непозната красавица и се оказва изправен срещу подземния свят на Лондон. Тони трябва да оцелее в кръстосания огън между мафиоти и ченгета, преди да разкрие кой дърпа конците на мащабна конспирация и да се сблъска с Лицето от кошмарите си.

„Лицето от сенките” е вторият роман на журналиста Павел Гоневски. Той се появява една година след успешния дебют на автора с фантастиката „8 секунди от смъртта”, завладяла публиката с интригуващ сюжет, бясно темпо и неочаквани обрати.

„Лицето от сенките” е криминален трилър, в който действието се развива със замах, стъпило на бреговете на Темза и Средиземно море. Притиснат от обстоятелствата, главният герой разрешава житейски и журналистически казуси, докато разплита нишките в необяснимото поведение на непозната хубавица, коварно ченге, престъпен бос и невротичен юрист. Със завладяващия си разказ за истинския съвременен човек – модерен, търсещ, неспокоен, Павел Гоневски се утвърждава като оригинален творец с нов поглед към света.