Защо не станах Мата Хари. Агент на КГБ проговаря - Юлия Пелехова

Защо не станах Мата Хари. Агент на КГБ проговаря
Автор: Юлия Пелехова
Обем: 316 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "НСМ Медиа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-03-02
Нашата цена: 12.74 лв
 

Юлия Пелехова е полиглот, разследващ журналист и агент на КГБ. Изповедта й е шокираща - кой дирижира кървавите задкулисни битки в руското разузнаване, Защо е принудена да абортира, след като е подготвя- на за съпруга на дипломат в Латинска Америка, що за подготовка е преминала в спецшколите (например техника на секса), как се е внедрила като пиар в мос- ковския офис на „Сохнут" (еврейска организация с представителства по цял свят), как е „завъртяла" главата на Узи Наркис, генерал от МОСАД, как е обработила Робърт Максуел, какво й е доверил астрологът Сергей Вронски, който заедно с Волф Месинг въвежда психометодите в секретните служби.

Две нейни статии блокират корупционна схема в Якутия за 7 милиарда долара. Последиците са - съдебен процес и затвор. Две години са необходими, за да я оправдаят. Казват, че тук е настъпила интересите на Кремъл. Разбира се, отново изплуват подозренията, че е двоен агент.

Днес Юлия Пелехова твърди, че е напуснала тайните служби. У нас тя е известна с книгата „Аурата на бъдещето", в която разказва за индиговите деца в Русия. Публична тайна е, че въпросните деца са сред приоритетите на световните шпионски централи.