Вашият превключвател на съдбата. Овладейте ключовите си емоции и привлечете живота на мечтите си! - Пеги МакКол

Вашият превключвател на съдбата. Овладейте ключовите си емоции и привлечете живота на мечтите си!
Автор: Пеги МакКол
Обем: 294 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-03-02
Нашата цена: 11.83 лв
 

Пеги Маккол е признат майстор по изграждане на съдбата с положително влияние върху живота на милиони хора. Вече 25 години тя вдъхновява известни личности, специалисти, професионални спортисти и организации да достигат своя потенциал. Основаната от нея организация „Dinamik Destinies" Inc. предлага на света ефективни принципи за постигане на трайни положителни промени.

"Ако сте готови да превърнете живота си във всичко, което той може да бъде, прочетете книгата на Пеги МакКол... веднага!" - Марк Виктор Хансен, един от създателите на „Пилешка супа за душата"®

Искате ли да научите как да балансирате ключовите си емоции, за да постигнете целите си и да пресътворите живота си? Позволете на Пеги да смени парадигмата в съзнанието ви и да ви помогне в стремежа към развитие.

„Ваииият превключвател иа съдбата" съдържа пълен набор променящи живота ни техники, като Стратегии за превключване, Рефлектори, Скала на човешките емоции и Планиране на съдбата. Тази книга ще Ви помогне да използвате емоциите си, за да черпите от безкрайния извор на творческа сила вътре във вас и да привличате живота на вашите мечти.

Пеги живее в Квебек, Канада със съпруга си Денис и сина си Майкъл.