Как да управляваме. Изкуството да караме нещата да се случват - Джо Оуен

Как да управляваме. Изкуството да караме нещата да се случват
Автор: Джо Оуен
Обем: 240 стр.
Формат в мм.: 155х220
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-03-25
Нашата цена: 11.83 лв
 

Джо Оуен е консултирал над 80 от най-добрите и някои от най-лошите организации на света. Ръководил е бизнеси в Япония, Америка и Европа. Съосновател е на няколко нестопански организации. Автор е и на книгите "How To Lead" "Management Stripped Bare".

Как да управляваме предлага умения, от които се нуждаете, за да успявате и оцелявате. Книгата си пробива път през огромната налична информация и показва какво действа и което е по-важното - какво не действа. Насочена към мениджърите от всички нива и области, тази книга наистина ще ви помага да управлявате.

Ако трябва да прочетете само една книга по мениджмънт, това е книгата!

Основавайки се на солиден опит и практика в управлението, книгата показва какво да правите и как да го правите в 30 лесни стъпки и обхваща управленческите умения, които са ви нужни:

IQ(интелектуални) умения: справяне със задачи, проблеми и пари
ЕQ (емоционални) умения: справяне с хора и отношения
РQ (практически) умения: да карате нещата да се случват
МQ (мениджърски) умения: да управлявате своето пътешествие

Да сте управител днес не е лесно. Нужни са умения за работа с хора, интелигентност и политическа схватливост. А няма кой да ви каже това, което наистина искате да знаете: как да карате нещата да се случват, как да оцелявате и как да успявате в съвременния свят. Откривали сте сами правилата на успеха... до срещата с книгата на Джо Оуен. Защото тя наистина променя всичко!