Приказки на семейния психотерапевт - Анелия Тренчева

Приказки на семейния психотерапевт
Автор: Анелия Тренчева
Обем: 132 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Лик"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-03-26
Нашата цена: 17.29 лв
 

Книгата не е в наличност
Всеки от нас има своята приказка за любов, премеждия, раздели и събирания - но не всеки осъзнава, че често действа по заучени модели и преповтаря стари, изживели момента си отношения. Но когато видим собствените си митове и семейни истории, разказани от трети човек по приказен начин, можем да преоткрием и себе си, и човека до нас.

В Приказки на семейния терапевт ще прочетете приказните истории на няколко истински семейства, преодолели кризата в отношенията си и намерили сили и начини да продължат заедно. Тази уникална книга разкрива принципно нов подход и поглед към семейната психотерапия, който постига своите успехи. А авторката е убедена, че хората са на прага на голяма промяна, която започва в самите нас - с малки стъпки и малки промени в семейството и отношенията в него.

Д-р Анелия Тренчева е родена през 1960 г. в гр. Кубрат. Завършва медицина във Варна и до 1999 работи като педиатър. През 2003 получава втората си магистърска степен в НБУ, специалност «Фамилна и брачна терапия". Член на БАФТ.