Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо - Брайън Трейси

Изяж жабата! 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо
Автор: Брайън Трейси
Обем: 110 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Световна библиотека"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-04-08
Нашата цена: 9.10 лв
 

Никога няма да имате време да свършите всичко, което сте набелязали за вършене! Затова успелите хора се фокусират върху най-важните си задачи и най-значимите си цели и ги осъществяват до край. "Изяж жабата!" ви дава 21 безценни и проверени в практиката начина как и вие да постигнете същата ефективност и да поемете по пътя на неограничените възможности. Тук и сега!
Брайън Трейси синтезира най-добрите идеи за управление на времето и ги поднася с неподражаемия си стил, превърнал се в негова запазена марка. Ще се научите да организирате деня си така, че да вършите повече по-бързо. Ще се сдобиете с изключителен помощник при реализацията и на най-смелите си мечти.

Брайън Трейси е световноизвестен автор на десетки книги, на над 300 аудио и видео програми за личния успех и бизнеса, продадени в милионни тиражи и преведени на повече от двадесет езика. Професионален лектор, той всяка година обучава над 250 000 души от десетки страни по света. Бизнес консултант е на повече от 500 глобални корпорации, сред които "IBM", "Xerox", "Ford", "McDonnell Douglas", "Hewlett Packard", "US Bancorp" и "Federal Express". Основател и президент е на "Brian Tracy International", компания оперираща в 31 страни по цял свят.