Преживявания на акаша. Науката и космическото информационно поле - Ервин Ласло

Преживявания на акаша. Науката и космическото информационно поле
Автор: Ервин Ласло
Обем: 344 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-04-23
Нашата цена: 12.74 лв
 

Провокиращи разкрития за вселената и връзката ни с полето на акаша

Изследователят Ервин Ласло ни запознава с нови разкрития за същността на вселената и връзката ни с космическото информационно поле.

Стара колкото човечеството е идеята, че сме свързани с околния свят не само чрез сетивата. Съвременното общество обаче отрича тези неосезаеми връзки – приемайки за действително само физически очевидното и „научно” доказаното.
Ала господстващата парадигма се пропуква. Учените вече знаят, че съществува космическо поле, което записва, съхранява и предава цялата информация. Това поле е наречено акаша, а връзката с него е факт, потвърден от съвременната наука.
В тази книга 20 авторитетни личности от областта на медицината, физиката, философията и антропологията разказват за взаимодействията си с акашовото поле, които варират от творчески прозрения и лечение от разстояние до преживявания на прага на смъртта и спомени от предишен живот. Последователно Ласло ни превежда през свидетелствата, приложението и научния анализ на този феномен, за да стигне до неговата оценка и значение.
Преживяванията на акаша са ясно доказателство, че сме фино, но реално свързани с другите и с космоса. Те ни подтикват да променим нагласите си и да търсим хармонията в отношенията помежду ни. И така да станем част от духовното възраждане на човешкото съзнание.