Дано в ада да сервират бира - Такър Макс

Дано в ада да сервират бира
Автор: Такър Макс
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Екслибрис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-05-08
Нашата цена: 13.56 лв
 

Казвам се Такър Макс и съм задник. Напивам се до смърт в неподходящи моменти, не зачитам обществените норми, задоволявам всичките си прищевки, не мисля за последиците от постъпките си, подигравам се на идиотите и позьорите, спя с повече жени, отколкото е безопасно или нормално, и изобщо се държа като пълен идиот. Но допринасям за човечеството по един много важен начин: споделям приключенията си с целия свят.

Такър Макс получава бакалавърска степен от Чикагския университет, който завършва през 1998. Той учи в правния факултет на университета "Дюк" със стипендия и през 2001 завършва със степен "Доктор по право" (въпреки факта, че през последните две години не си купува учебници, а един от семестрите, макар че все още е редовен студент, прекарва главно в мексиканския курорт Канкун). Твърди се, че Такър е причината университетът "Дюк" да слезе от 7 на 10 място в класациите по време на следването му. Сега той живее в Остин, Тексас, и когато не пие и не преследва жени, пише в сайта си TuckerMax.com.
Тази книга присъства неизменно в списъка на бестселърите на Ню Йорк Таймс от публикуването си през 2006 до днес. Едноименният филм (с участието на Трейси Лордс) излиза през 2009. Такър Макс е сред най-влиятелните личности в света за 2009 година според сп. Тайм (на 192 място)