Крион. Кн.11. Повдигане на завесата - Лий Каръл

Крион. Кн.11. Повдигане на завесата
Автор: Лий Каръл
Обем: 402 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-05-17
Нашата цена: 13.65 лв
 

Крион е нежна ангелска енергия, кято Лии Каръл приема чрез ченълинг в продължение на повече от две десетилетия. През тоба бреме изпълнената с лЬбоб информация от тоба партньорство промени живота на много хора и обясни голяма част от процесите на нашата променяща се епоха.

Подобно на всички останали книги на Крион и тази включва любими ченълинги на живо, проведени на различни места по Земята в течение на две години. За разлика от останалите книги, посланията тук са в контекста на нарастващия страх за нещата, които могат да се случат на нашата земя заради разпалването на нови войни, активирането на терористите по света и новините, които ни заливат с информация за бедствия и заплахи, обръщайки слабо внимание на доброто по света.

Крион се спира на всичко това и ни дава надежда за бъдещето. В тези послания много пъти ще стане дума за евреите и за Израел и Палестина, много повече отЬзлЬото досега, тъй като наближаваме края на една епоха. Включени са три ченълинга, проведени в Израел, плюс информацията, представена при двете последни посещения в ООН.

Наслаждавайте се на тази задълбочена и вдъхновяваща книга. Тя ще успокои страховете си и ще ви даде вяра, че доброто и светлината са водещите енергии на нашето време!