Сутрешно подсилване. Как клубовете за закуска могат да изградят вашия мрежов бизнес - Крейг Тъкър и Том "Големия Ал" Шрайтер

Сутрешно подсилване. Как клубовете за закуска могат да изградят вашия мрежов бизнес
Автор: Крейг Тъкър и Том "Големия Ал" Шрайтер
Обем: 154 стр.
Формат в мм.: 130х210
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-05-26
Нашата цена: 9.10 лв
 

„Неограничени, заинтересувани, предварително квалифицирани, нетърпеливи кандидати!"

Ако от това се нуждаете вие и вашата организация, за да ускорите мрежовия си бизнес, то „Сутрешно подсилване" е вашият отговор!

Докато повечето хора, които се занимават с мрежов маркетинг, кръстосват молове, заговарят непознати в супермаркетите, покриват коли с флаери, изпращат огромно количество хартиени, аудио и видео материали на хора, които не са срещали, вие ще работите с кандидати, които отчаяно искат да си поговорят с вас.

Клубовете за закуска са най-могьщия и вълнуващ метод за откриване на кандидати за вашия бизнес. Ако вашия топъл пазар е изчерпан, ако сте нов в района или ако сте били отшелник през последните 20 години, ще намерите заниманието, което ще сложи край на тревогите около откриването на кандидати - ваш собствен клуб за закуска.

Можете да започнете с вашия клуб за закуска още следващата седмица, без да се нуждаете от голямо количество средства, както при обикновените кампании за откриване на кандидати. Как да започнете? С кого да се свържете? Какво трябва да кажете?

Всички отговори са в тази книга. За вас остава само да положите усилие.

Никога повече няма да ви се наложи да чуете „Нямам с кого да говоря." Ще бъдете прекалено заети да записвате заинтересувани, предварително квалифицирани, нетърпеливи, развълнувани дистрибутори във вашата мрежова компания.