Агент назаем - Ноа Бойд

Агент назаем
Автор: Ноа Бойд
Обем: 376 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-06-06
Нашата цена: 12.74 лв
 

В традицията на Лий Чайлд

ФБР трилър по действителен случай

Предизвикателен. Непокорен. Безкомпромисен. Стив Вейл е най-добрият оперативен агент – особено когато спазването на правилата не е задължително...

Мистериозна групировка изнудва ФБР за милиони долари. Агенцията подценява противника. В отговор престъпниците екзекутират няколко известни личности – напориста репортерка, уважаван сенатор, прочут адвокат... Всички те са публични врагове на агенцията. Разследването е в задънена улица. Един агент е застрелян, а друг е заподозрян в съучастие. ФБР е поставено на колене.
С неохота федералните се обръщат към бившия агент Стив Вейл. Той има славата, че може да открие всеки. Всъщност Вейл е единственият, който може да помогне...

Напрегнат, скорострелен и безмилостен – „Агент назаем” е изумително автентичен трилър по действителен случай. Почитателите на Лий Чайлд ще бъдат очаровани да припознаят героя му Джак Ричър в лицето на непокорния Вейл.
Ноа Бойд е псевдоним на топ агент от ФБР, който издирва серийни убийци от двайсет години. За създаването на романа авторът е черпил информация от личния си опит.