Дванадесетте дома. Да разберем значението на домовете в рожденната си карта - Хауърд Саспортас

Дванадесетте дома. Да разберем значението на домовете в рожденната си карта
Автор: Хауърд Саспортас
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-06-09
Нашата цена: 16.38 лв
 

„Правилно разбрана, астрологията ни предоставя структура от символи, чрез които да преоткрием основните принципи и модели, които управляват и описват собственото ни уникално развитие. Ако се вслушаме, картата може „да ни каже" какво би трябвало да знаем за самите нас, но сме станали твърде цивилизовани, да го различим.

„Дванадесетте дома" е уникална по съдържанието си творба, фундаментална като замисъл и предназначение. Хауърд Саспортас изследва задълбочено символизма и значението на домовете, както и връзката помежду им с оглед на еволюцията и разгръщането на живота.

Изхождайки от дългогодишната си практика, Саспортас е разгледал детайлно интерпретацията на планетите и знаците в домовете - включително и лунните възли.

Хауърд Саспортас е основател и ръководител - съвместно с Лиз Грийн — на Центъра по психологическа астрология в Лондон. Българският читател го познава от неговите чудесни и проникновени творби „Боговете на промяната", „Посока и съдба в рождената карта", „Светилата", „Вътрешните планети".

„В качеството си на учебник, книгата на Хауърд е неоценима, защото тя започва от самото начало с основни принципи и отвежда читателя все по-нататък в сложността на тълкуванието на домовете, като запазва същностната яснота на изказа и подредената си структура. Аз не се съмнявам, че книгата ще стане основен учебник за всеки, който сериозно се е заел с астрологията и иска да развие своето разбиране. Разработката на Саспортас е безценна и като твърдение какво представлява наистина психологическата астрология, защото въпросът не би могъл да бъде разяснен по-разбираемо."
Лиз Грийн