Ема и първата целувка - Мая фон Фогел

Ема и първата целувка
Автор: Мая фон Фогел
Обем: 190 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Ергон"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2010-06-09
Нашата цена: 10.01 лв
 

Най-после лятната ваканция дойде! И Ема няма търпение да се заеме с любимото си занимание - да се излегне уютно в хамака с книжка в ръка, на спокойствие, и... Хм, спокойствие ли?

Ема не вярва на ушите си: майка й и дразнещата й приятелка Геза, ще откриват здравен център. И то, представете си, не къде да е, а точно в тяхната красива селска къща!

Мисълта, че някакви чудати типове-йоги ще се връзват на фльонга из градината им, докато бръмчат смешно със затворени очи, или че навалица от чужди хора ще се вихри из кухнята им в курса по здравословно готвене, идва прекалено много на Ема. Хей, а мен някой пита ли ме?! Да не би да съм станала невидима?

На всичко отгоре Ема си има достатъчно свои грижи: тя толкова много иска да целуне Бастиан, но... няма никаква представа как е най-добре да подходи. Заедно с най-добрата си приятелка Леа, Ема подготвя проект за целуване. Но... олеле, какво само ще последва! „Книгите от поредицата за Ема са просто върховни! Разказани с много топлота, тези истории са приятни и леки; изпълнени са с темперамент, но и с много забава и смях. Те са написани така, че децата по-лесно да се поставят на мястото на симпатичната, палава и изобретателна Ема. Но възрастните също могат да се наслаждават на тази изключително успешна поредица, и чрез нея да научат повече за собствените си деца!
в-к Зонтаг