Изгради живота на мечтите си. НЛП-тайни за бърза и трайна житейска промяна - Ричард Бандлър /създател на НЛП/

Изгради живота на мечтите си. НЛП-тайни за бърза и трайна житейска промяна
Автор: Ричард Бандлър /създател на НЛП/
Обем: 220 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Locus"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-06-10
Нашата цена: 12.74 лв
 

Книгата не е в наличност
РИЧАРД БАНДЛЬР е един от най-великите гении на личностната промяна. Основател на невро-лингвистичното програмиране (НЛП), което е преподавал на Пол Маккена. Той изстрелва своя ученик към славата и цепеха.

Ричард Бандльр провежда курсове и семинари по целия свят.

Книгите му са продадени в над половин милион екземпляра. Десетки хиляди в САЩ, Европа и Австралия изучават неговия подход в НАП.

Преди години мобилният телефон беше скъп, с него се работеше трудно и размерите му достигаха тези на малка тухла. Днес има телефони, които се побират в дланта ви и можете да ги използвате не само за телефонни обаждания, но и за да четете имейли, да сърфирате в Интернет и дори да гледате телевизия.

По същия начин делото на живота на Ричард Бандлър промени нашето разбиране за истинския капацитет на човешкия ум. По мое мнение, той е най-великият жив креативен гений на личностната промяна в наши дни.

Като доказателство за това, трябва само да разгледаме невро-лингвистичното програмиране - сферата, която той разработи преди около 40 години. И ако някога се намираше в периферията на конвенционалната психология, днес НЛП се изучава, преподава и практикува по целия свят.

Така например, квалифицираните професионални психолози някога се бореха да премахнат фобията на пациента си в продължение на шест месеца. Сега, единствено чрез прилагането на техниките, разработени от Ричард, повечето фобии могат да бъдат отстранени напълно за по-малко от час, а по-дребните ежедневни страхове могат да изчезнат за минути или дори секунди. И което е още по-добре, „психологичната технология" на Ричард може да се използва за бързо и лесно отстраняване на широк кръг проблеми, както и да помогне на всеки човек, стремящ се към повече щастие и благополучие.

Тази книга е невероятна квинтесенция на много от най- добрите техники на Ричард. Може да ги използвате, за да разрешите проблемите си, колкото и непреодолими да ви се струват те, и за да разгърнете истинския си потенциал

През годините съм имал възможността да видя как

Ричард помага на десетки хиляди хора да променят живота си. Сега, чрез тази книга и вие имате реален шанс. Както скоро ще разберете, върху каквото и да работите и с каквото и да се занимавате, тази книга ще ви помогне да го преодолеете, да се справите с него или да го постигнете!
Пол МАККЕНА