Малка златна книга за ДА!-нагласата - Джефри Гитомър

Малка златна книга за ДА!-нагласата
Автор: Джефри Гитомър
Обем: 216 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток Запад"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2010-07-04
Нашата цена: 20.02 лв
 

Всички познати ще ви искат ТАЗИ книга! Но тя ще ви трябва ПОСТОЯННО, така че най-добре да си я купят.

В ТАЗИ книга Джефри Гитомър ще ти покаже НАГЛЕДНО как се изгражда ДА!-нагласа – не просто позитивна, а нещо много по-обхватно, включващо отношението ти към колегите и шефа, към хората, които срещаш в своето всекидневие, към приятелите и семейството – един изцяло НОВ светоглед, който ще ти помогне да се РЕАЛИЗИРАШ в бизнеса, но и в личен и житейски план.

Тази нагласа ще ти позволи да изживяваш постоянно онези приятни моменти, в които ликуваш за поредната победа и крещиш с все сили: ДА! Но тя се нуждае и от всекидневна поддръжка, която пък е подробно описана на страниците на Малка златна книга на ДА!-нагласата... Гитомър илюстрира идеите си с ценни мисли на класиците в този жанр – Наполиън Хил, Дейл Карнеги, Ърл Найтингейл и др., както и със свои собствени, почерпани от богатия му житейски и БИЗНЕС опит.

За да бъдеш победител, трябва да се чувстваш като такъв, да планираш своята победа, да си готов за нея и да я очакваш! Това, че трябва да се възприемаш като НАЙ-ВАЖНИЯ човек на света, не означава да бъдеш егоист.

Ще получаваш всичко, което искаш, ако помагаш и на другите да получават всичко, което искат.

Тази книга е твоето ЛИЧНО ръководство за постигането на ДА!-нагласа.