Тайната на успеха - Наполеон Хил

Тайната на успеха
Автор: Наполеон Хил
Обем: 230 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Хомо Футурус"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-07-05
Нашата цена: 10.32 лв
 

Вероятно вие, както и милиони други хора по света, сте чели книгите на Наполеон Хил и сте се възползвали от тях. Независимо дали сте негов последовател, или това е първата ви среща, ще имате полза от тези уроци.

Източниците за книгата, която държите в ръцете си, са списанията на Хил, издавани преди повече от 80 години. Това са „Златните правила" и „Списанието на Хил", които са били публикувани няколко години преди да излезе първата му книга. Уроците в тях са поредица от описания за човешкия потенциал...

...Днес има цели камари книги, които цитират едно или повече от произведенията на Наполеон Хил, и той без съмнение е най-често цитираният автор или оратор, живял някога. Цитати обикновено се правят устно и с малки промени.

През 1937 година Хил пише най-известната си книга - „Мисли и забогатявай", която е препечатвана три пъти ? годината, в която е била публикувана, с цена 2.50 долага по време на Голямата депресия, и без онази масирана зеклама, която познаваме днес. „Мисли и забогатявай" е тродадена в над 60 милиона екземпляра в цял свят и все )ще се продава около милион на година. Днес като бестселър се класифицира книга, която е продадена в повече )т 100 000 копия. Всички книги на Хил са продадени в многократно повече екземпляри и надвишават милион. Днес по-популярните издания са онези, които издателите ни препоръчват като настолни за една-две години (времето, за което книгата се търси и остава в продажба в основните книжарници). Книгата на Хил „Законът науспеха" е била в непрекъсната продажба от 1928 година, „Мисли и забогатявай" от 1937, „Ключът към успеха" от 1945, „Успех чрез положително мислене" от 1960, „Стани богат с положително мислене" от 1967 и „ Можеш да сътвориш своето чудо" от 1971. С други думи, книгите му се продават днес по-добре, отколкото когато той ги е написал.
Дон Грийн
Изпълнителен директор на Фондация „Наполеон Хил"