Срещи с ангелите - Дорийн Върчу

Срещи с ангелите
Автор: Дорийн Върчу
Обем: 254 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-07-16
Нашата цена: 10.01 лв
 

Виждали ли сте някога ангел? Много хора са виждали. Може би и вие сте сред тях, но просто не сте осъзнали, че сте срещ- нали ангел. От тази книга ще се запознаете с историите на хо- ра с всякакви професии и социално положение, които имат не- що общо помежду си: всички те са срещали ангели.

В тази книга Дорийн Върчу е събрала многобройни истории на хора, които са изпитали ангелското докосване и в резултат на това са получили изцеление, решение на проблема си, житей- ски насоки или отговор на своя въпрос. Ще бъдете погълнати и запленени от прекрасните разкази на тези хора, както и от съдбоносните послания, които те са получили от ангелите.

Ще се запознаете също и със забележителните истории на хора, чийто живот е бил спасен, благодарение на посланията, които са получили от свои починали близки по време на сън, и ще научите за услужливи непознати, които внезапно се появяват в труден момент, след което също така внезапно изчезват. Дорийн предлага и конкретни инструкции, чрез които постепенно ще можете да се научите да виждате своите ангели и да общувате пълноценно с тях.

Дорийн Върчу е доктор по психология и ясновидка, която работи с ангелите, елементалите и Извисените учители. Тя провежда лекции и семинари на различни места по света, като преподава своята система за Ангелска терапия, съчетавайки познанията и уменията си на психолог със способността да общува с духовния свят. За повече информация можете да посетите нейния уебсайт www.АпдеlТhегару.соm.