Не питай за цената. Фантастични разкази и новели - Емануел Икономов

Не питай за цената. Фантастични разкази и новели
Автор: Емануел Икономов
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Весела Люцканова"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-08-25
Нашата цена: 9.10 лв
 

Писането на добра фантастика изисква особени качества. Емануел Икономов е безупречен в изобразяването на света на бъдещето. Четем с удоволствие, възхищаваме се от разказаните истории, смеем се или се вълнуваме, а накрая и се замисляме.
Георги Цанков

Новият сборник с разкази на Емануел Икономов безспорно е и нова и много успешна стъпка в дългия път на българската фантастика. Читателят ще се срещне със запомнящи се образи, остри конфликти и обрати във фантастични реалности.
д-р Светослав Славчев

Емануел Икономов притежава неизтощимо въображение и енергично любопитство, които неизменно го водят към нови и оригинални решения.
Георги Величков

Автор на дузина книги, Емануел Икономов дебютира на литературната сцена през 1980 г. и оттогава публикува над 150 разказа в периодичния печат, сборници и антологии. Негови произведения са преведени в Англия, Германия, Испания, Русия, Сърбия. Прозаик, журналист, преводач, критик, съставител, издател, през 2000 г. той става лауреат на наградата „Еврокон" за принос в развитието на фантастиката- Основател на поредицата „Нова българска фантастика" и конкурса „Аргус - фантастика през 100 очи", както и на годишника за фантастично изкуство „Български фантастични ВАЯНИЯ".