Подкрепа от небето. Лечение на тялото и душата. Допълнено и разширено издание - Нина Ничева

Подкрепа от небето. Лечение на тялото и душата. Допълнено и разширено издание
Автор: Нина Ничева
Обем: 468 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-08-25
Нашата цена: 16.38 лв
 

Това допълнено и разширено издание на книгата "Подкрепа от небето" е за всички хора, които наистина желаят да проявят личната си лечителска сила, за да лекуват тялото и дущата си, както и за тези, които сега изпълняват своето духовно споразумение, като се занимават с традиционна или алтернативна медицина, защото усещат потребност да помагат на другите.

Тази книга може да бъде подкрепа от небето за който желае да излекува сам своята душа и тяло, като прилага подходящата лечебна формула или кратка молитва. Тези формули и молитви са съобразени с датата на раждане, зодиакалния знак с универсалната матрица на душата, избрала живот в тяло на мъж или жена. В книгата са включени лечебни формули и утвърждения за голям брой заболявания на съвременния човек, породени от деформациите в душата заради страх, агресия, чувство за вина или комплекси.

Всеки може да открие какви са неговите уроци в този живот, от какво трябва да се пази и какви са най-честите грешки в духовен план, които причиняват болестите на тялото и душата. Подкрепата от небето е алтернатива, но тя може да стане реалност само ако човек почувства необходимост от нея и се довери на своя избор, като възстанови връзката си с енергията на любовта и здравето. Само ние можем да изберем дали искаме да сме здрави, като променим своята нагласа към живота и станем по-осъзнати към собствените си потребности и към всичко, което ни заобикаля.