Кой съм бил в предишния си живот? Положителните ефекти на духовната регресия - Урсула Демармелс

Кой съм бил в предишния си живот? Положителните ефекти на духовната регресия
Автор: Урсула Демармелс
Обем: 176 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Оргон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-09-28
Нашата цена: 11.56 лв
 

Изумителни пътешествия в света на миналите животи!

Методът на духовната регресия позволява да си припомним наши предишни животи. Той е създаден от световноизвестния хипнотерапевт Майкъл Нютън („Пътят на душите"). Известната специалистка и неговата най-изтъкната ученичка Урсула Демармелс тук разказва от първа ръка за клиничните случаи при работата си с хора и илюстрира духовната страна на този вид практика, както и положителните ефекти от нея. Всеки би се възползвал от тази книга.

„Страхът от смъртта обременява - съвсем явно или невидимо - почти всеки човек. Това кара животът ни да изглежда ограничен и ни внушава чувство на раздяла и безнадеждност. Връщането към предишен живот обаче е много полезна възможност да се освободим от тази заблуда! В духовната регресия преживяваме, че някога вече сме били на Земята, че вече имаме опитност за смъртта и това реално не е краят на нашето съществуване.

Ние сме много повече от това, което можем да видим и да научим със сетивата си! Когато човек го открие за себе си, съвсем естествено би пожелал да задълбочи познанията си в тази посока."