Хотелиерство. /Организиране, обслужване и функциониране на хотела/ - Саша Сачева, Елена борисова-Господинова, Мария Ичева, Снежана Колева

Хотелиерство. /Организиране, обслужване и функциониране на хотела/
Автор: Саша Сачева, Елена борисова-Господинова, Мария Ичева, Снежана Колева
Обем: 142 стр.
Формат в мм.: 220х285
Издател: ИК "Дионис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-09-28
Нашата цена: 18.11 лв
 

„Хотелиерство (организиране, обслужване и функциониране на хотела)" е написан по програма, утвърдена от МОН за обучение в професионалните гимназии по туризъм, но може с успех да се ползва и в колежите, в които е застъпена тази дисциплина, а също и от собствениците на хотели.

Разработен е в рамките на проекта на основата на най-новите виждания за организирането, обслужването и функционирането на хотела.

Съдържанието представлява баланс между теория и практически примери, съчетани с много задачи и проблемни постановки за решаване от учениците. Това дава възможност за едно добро начало на модерно обучение.

„Хотелиерство" е резултат от сътрудничеството на опитни учители от български училища, консултирани от известни автори, писали учебници за австрийски училища със същата насоченост.

Надяваме се, че ще помогне на учителите и на учениците при овладяването на знанията и уменията, необходими за практикуването на нелеката професия на хотелиера, така необходима у нас в съвремения й европейски вариант.