Божественият проект - Атанас Панчев

Божественият проект
Автор: Атанас Панчев
Обем: 128 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Новата цивилизация ЕООД"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-09-29
Нашата цена: 5.46 лв
 

Има ли условия на земята за създаването на истински рай, така както Създателя според Вечните книги го е предвидил като "Божествен проект", или няма?

Трябва ли да се разруши този свят, за да се построи един по-добьр, или може да се размине унищожаването на хилядолетния труд на милиарди хора, за да достигнем до днешното ниво на цивилизация?

За да се избегне нов потоп и нов "Ноев ковчег", паралелно със старата цивилизация трябва да се изгражда и "новата цивилизация", за която авторът акад. Атанас Панчев пише в книгата си "Божественият проект".

Акад. Атанас Панчев е магистър по право;
член на Руската родова академия; Посланик на мира от 67.04.2008 г., избран на Международна лидерска конференция в Сеул, Южна Корея;
издател на е. "Родово имение";
директор на ИК "Новата цивилизация "

"Всевиждащото око на Бога извършва своя справедлив съд, като предоставя на всеки реален шанс да осмисли времето на великите промени и да направи своя избор в това съдбоносно време. Това е своеобразна присъда на Божия съд. Както се казва, присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване: или оставаш заложник на старата агонизираща система на тъмните разрушителни сили, или мобилизирайки логическото си мислене, тръгващ по пътя на новата цивилизация. Трето няма."
Авторът