Вълшебните семена на успеха - Джудит Уилямсън, Наполеон Хил

Вълшебните семена на успеха
Автор: Джудит Уилямсън, Наполеон Хил
Обем: 200 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-10-31
Нашата цена: 11.57 лв
 

Българският читател отдавна познава фундаменталния труд на Наполеон Хил Мисли и забогатявай (ИК „Кибеа“, 1997 г.). Публикувана през далечната 1937 година, тази книга е преиздавана повече от 50 пъти, преведена е на десетки езици и с основание се нарежда сред най-големите бестселъри на всички времена. Милиони хора по света са почерпили дръзновение от науката за успеха на д-р Хил, за да открият себе си и пътя към богат, смислен и удовлетворяващ живот.

Във „Вълшебните семена на успеха“ вие се докосвате до мъдрост, проверена от времето. Авторката Джудит Уилямсън припомня основните идеи на Наполеон Хил и ги интерпретира в духа на новото време. Според д-р Хил умът е всичко – каквото помисли и повярва умът, способен е и да го постигне. Рецептата за успех е проста: мисъл плюс действие. И най-малкото действие струва повече от най-великото намерение. Във всеки има скрит потенциал, в нас са отговорите на всичките ни въпроси. Важното е да се преборим със страховете, да събудим ума за позитивно мислене, да си определим ясна цел и да не се задоволяваме с нищо по-малко от победа.
От вас зависи дали ще приемете посланието, дали ще пожелаете да израснете, дали ще накарате живота да казва да на вашите планове и амбиции.