Завист. Поредица живот на върха - Ана Годбърсън

Завист. Поредица живот на върха
Автор: Ана Годбърсън
Обем: 326 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Ентусиаст/Enthusiast"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-11-01
Нашата цена: 13.35 лв
 

Два месеца след драматичното завръщане на Елизабет Холанд цял Манхагън с нетърпение очаква тя да заеме мястото си във висшето общество на Ню Йорк. Много неща обаче са се променили и нищо в дома на семейство Холанд не е такова, каквото изглежда.

Междувременно Хенри Скунмейкър и Пенелопи Хейс са най-известната двойка в града. Младата дама има бляскав пръстен на ръката си, но бракът им е истински фарс, защото в основата му е грозно изнудване. Хенри все още обича Даяна и се опитва по всякакъв начин да й докаже любовта си. Сестрата на Елизабет от своя страна се старае да потисне чувствата си към него, но любовта понякога е безмилостна и я преследва където и да отиде. Дали Даяна ще се откаже от мъжа на живота си, въпреки че той я моли да не го прави? И какво би сторил един влюбен мъж, когато вижда, че може да изгуби любимата си завинаги?

В третата книга от поредицата „Живот на върха" най-известните представители на манхатънското висше общество сякаш получават всичко, за което някога са мечтали: богатство, бляскав живот, любов. Но понякога най-щастливите усмивки крият най-скандалните и мрачни тайни...