На прага на безсмъртието. Светът след 2012-2013 г.? - Ефим Кушнер

На прага на безсмъртието. Светът след 2012-2013 г.?
Автор: Ефим Кушнер
Обем: 136 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Новата цивилизация"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-11-03
Нашата цена: 6.37 лв
 

За първи път в историята на нашата цивилизация е даден ясен и убедителен отговор за смисъла на живота и предназначението на човека - да създава реалност, да твори с енергията на мисълта си. Само енергията на чистите помисли е способна да премахне препятствията по пътя на всеобщото прозрение.

Настъпва краят на "световния ред". Съзидателната практическа философия на чистите помисли се подпомага от светлите сили на Гениалния Конструктор, Твореца и Създателя. Освобождаването от всякакви предразсъдъци и враждуващи идеологии ще стане достояние на всеки, който е способен да осмисли времето на положителните промени.

Ефим Кушнер - поет, писател, философ, е популярен не само в Русия и България, но и в Европа. Неговите книги "Безкръвната революция", "Връщане в Рая" и "Полет над пропастта" се радват на голям читателски интерес.

Ефим Кушнер твърди, че безсмъртието е реалност, която се случва именно в настоящия XXI век. Позовава се на различни информационни източници, на редица учени, които в свои изследвания доказват, че продължителността на човешкия живот не е крайна.