Ръководство по хиромантия - Г.В.Гесман

Ръководство по хиромантия
Автор: Г.В.Гесман
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Хелиопол"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-11-10
Нашата цена: 7.28 лв
 

Искате ли да знаете какъв е човекът срещу вас, погледнете ръката му. Лицето може да ви излъже, но ръката - никога. Затова големите художници използват често ръката като съществена характеристика на личността, която портретуват. Но според Беинса Дуно - Учителя, не е позволено да се гледа на ръка другиму, а всеки сам да изучава собствената си ръка. Добрата ръка е приятна. Това се усеща и от пръв допир.

Докато за изучаването на съвременните науки е необходим един сравнително подготвен интелект, то за изучаването на окултните науки са необходими допълнително и високи морални качества с добре развити мозъчни центрове в горната част на главата и добре развита пинеална жлеза /епифиза/, която дава на човек възможност за контакт с Идейния /отвъдния, който създава и оформя физическия, триизмерен/ свят.

Може би не е за всеки да стане професионален хиромант, но ползвайки разумно това ръководство, оценявайки с един поглед отделни особености в характера на човека, седящ до вас, вие може да създавате хармония в човешките отношения, чрез умението си да познавате хората, едно от най-ценните и най-необходимите в днешното сложно време.