Банки, хляб и бомби 2 - Щефан Ердман

Банки, хляб и бомби 2
Автор: Щефан Ердман
Обем: 332 стр.
Формат в мм.: 140х215
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-11-11
Нашата цена: 16.38 лв
 

Как мислите? Дали всички хора, които ни управляват, умишлено го - правят по не най-добрия начин, или това е самоналагаща се система?

Щефан Ердман ще ви отвори очите! В първи том на „Банки, хляб и бомби" той просвещава читателя относно повратите на историята през древността и разкрива преплитането на древните братства с финансовата аристокрация. В настоящия втори том отново ви повежда на не по-малко вълнуващо пътуване през мрежа от масонски ложи (групата на Билдербергите, Комитетът на 300-те, Съветът по външни отношения...), медийни и фармацевтични гиганти, енергийни лобисти и финансови магнати, като разкрива техните структури на упражняване на власт до наши дни.

Щефан Ердман осветлява събитията около Руската революция и Първата световна война и разяснява подробно как последиците от Версайската „мирна конференция" и сключеният Версайски договор полагат основите и гарантират нова брутална световна война.

- Авторът разкрива безкомпромисно ролята на масмедиите и посочва механизмите, чрез които те целенасочено манипулират съвременния човек. Той разглежда методите на психологическата война й умишленото затъпяване на децата ни от наложената образователна система и съзнателното загрубяване под влияние на телевизионните програми.

Накрая не пропуска да разкрие и причините за атентата срещу Световния търговски център, обяснява истинските намерения на американското правителство във.връзка с войната в Ирак и началото на Трета световна война, както и юридическото положение на Германия, респ. на Германския райх след края на Втората световна война.

Той показва не само механизмите-на съвременните властимащи, но предлага на отделния човек решения за изход от манипулативната игра. Щефан Ердман.(род. 1966) започва независимата си изследователска дейност през 1990 г. в Египет. Днес е смятан за един от най-известните изследователи на платото Гиза. Множество експедиции и проучвания го отвеждат и в Африка, Южна и Средна Америка, Скандинавия, Индия и Хималаите. През 2001 г. излиза първата му книга „По следите на Боговете - генно инженерство преди 400 000 години".